ZADNJE NOVICE:

NOVA SPLETNA STRAN: WWW.ASYASIROVNIK.COM
Veseli nas, da vas lahko pozdravimo na naši novi spletni strani www.asyasirovnik.com, ki ponuja bogate vsebine s področja hipnoterapije in regresoterapije. Nova spletna stran vam ponuja najnovejše članke, video vsebine in blog objave. Obenem lahko na novi spletni strani spremljate tudi naše tekoče dogodke. Vabljeni k branju na www.asyasirovnik.com.
Kliknite za več informacij >>

Cikel delavnic ŽIVETI IZ DUŠE
V ciklu delavnic, ki smo jih pripravili za Vas, bomo spoznali moč naše Podzavesti, večplastnost naše osebnosti, ter prepoznali razlike med delovanjem naše osebnosti (ega) in naše Podzavesti. V nadaljevanju se bomo srečali s konceptom Duše, oziroma našim Višjim Jazom ter se naučili kako prepoznati želje Duše. S pomočjo hipnoze se bomo globlje povezali z Dušo, Dušnimi sporočili, spomini in znanjem. Veliko ljudi namreč živi življenje mehansko/avtomatično ali v nezavednem stanju, v katerem velikokrat zanemarijo svoj duhovni obstoj. In vendar je Duša tista, ki ji moramo slediti, saj le ona pozna pot do višjega namena in svojega življenskega poslanstva. Pridružite se nam in spoznali boste čudovito bitje, ki komaj čaka da stopi v vaše življenje: SVOJ RESNIČNI JAZ!
Kliknite za več informacij >>

VABILO NA DELAVNICE "MEDITACIJE, SPROŠČANJA IN HIPNOZE ZA VIŠJO KVALITETO ŽIVLJENJA"
Ko sodelujemo s svojo podzavestjo imamo več energije, smo bolj motivirani, bolj samozavestni in bolj uspešni pri svojih podvigih. Znotraj naše podzavesti se nahaja mogočna sila, ki nam lahko omogoči da z lahkoto stopimo naprej po začrtani poti in realiziramo svoje želje in cilje. Spoznajmo njeno delovanje, naučimo se povezovati z svojo podzavestjo in vstopati v dimenzijo neomejenih možnosti.
Kliknite za več informacij >>Kliknite za več informacij >>

Vabilo na delavnico SAMOHIPNOZA, SPROŠČANJA IN MEDITACIJE ZA VEČJO MOTIVACIJO IN VIŠJO KVALITETO ŽIVLJENJA

Kliknite za več informacij >>

Več novic: 1 2 
TE DNEVE ASJA IN BARBARA ŠIROVNIK PRIPRAVLJAVA
DELOVNO KNJIGO 'KAKO MISLI USTVARJAJO MATERIJO'
. TO JE KNJIGA, KI VAM BO OMOGOČILA PREVZEM NAD SVOJIM ŽIVLJENJEM TER VAM DALA ORODJA IN METODE S KATERIMI BOSTE IZ DNEVA V DAN USTVARJALI SVOJE ZAŽELJENE CILJE, SANJE IN KONČNO PREŠILI V VIŠJA STANJA ZAVESTI IN DIMENZIJE ŽIVLJENJA.
TA KNJIGA VAM BO RAZKRILA KAKO V PRAKSI PREVZETI NADOZOR NAD SVOJIM UMOM IN POZITIVNO USTVARJATI ŽIVLJENJE ZAVESTNO.
Z PODANIMI INFORMACIJAMI IN VAJAMI V TEJ KNJIGI BOSTE ODKRILI MOČ SVOJEGA UMA, SE POVEZALI Z SVOJIM CENTEROM IN POSTALI ENOTNI Z SVOJO PODZAVESTJO OD KODER LAHKO NAJEDTE POT V SUPERZAVESTNA STANJA! SKRIVNOSTNA DELOVANJA VAŠIH MENTALNIH, ZAVESTNIH IN PODZAVESTNIH MISLI TER VZORCEV SE VAM BODO RAZKRILA, NAUČILI PA SE JIH BOSTE TUDI OBVLADOVATI TER VODITI. Čas je že da postanete gospodar svoje usode. NAJ BO VAŠE ŽIVLJENJE VODENO PO VAŠIH VIŠJIH VIZIJAH IN POTREBAH TER NAJ VAS PRIPELJE NA POT KJER SLEDITE NAMENU Z KATERIM STE TUDI BILI USTVARJENI!
PO PRINCIPIH TE KNJIGE BODO SLEDILI TUDI EKSLUZIVNI SEMINARJI, KI VAM JIH BOVA KMALU PREDSTAVILI.
VEČ INFORMACIJ DOBITE, ČE SE PRIJAVITENA NAŠE E-NOVICE, KI VAM JIH BOMO SPROTI POŠILJALI PO EMAILU.
ZA VSE ČLANE E-NOVIC BOMO TUDI OMOGOČILI NAROČILA PO POŠTI TER BODO DELEŽNI
20 % POPUSTA
NA DELOVNO KNJIGO TER PRI VSEH OSTALIH PRODUKTIH, KI BODO SLEDILI.
OSTANITE OBVEŠČENI, PRIJAVITE SE NA NAŠO E-POŠTO!
LEP POZDRAV,
ASJA IN BARBARA ŠIROVNIK