Cikel delavnic ŽIVETI IZ DUŠE

VSEBINA DELAVNIC

V ciklu delavnic, ki smo jih pripravili za Vas, bomo spoznali moč naše Duše, večplastnost naše osebnosti, ter prepoznali razlike med delovanjem naše osebnosti (ega) in naše Duše.  V nadaljevanju se bomo srečali s našim Višjim Jazom ter se naučili kako prepoznati želje Duše. S pomočjo hipnoze se bomo globlje povezali z Dušo, Dušnimi sporočili, spomini in znanjem. Naučili se bomo stopati v stanja Duše in usklajevati svoje življenje z našim Višjim Namenom. Veliko ljudi namreč živi življenje mehansko/avtomatično ali v nezavednem stanju, v katerem velikokrat zanemarijo svoj duhovni obstoj. In vendar je Duša tista, ki ji moramo slediti, saj le ona pozna pot do višjega namena in svojega življenskega poslanstva.

Vsaka delavnica bo potekala v sproščenem vzdušju, kjer bomo na življenjskih primerih prikazali delovanje Duše in odgovarjali na vsa morebitna vprašanja. Obenem bomo imeli v vsaki delavnici tudi dve daljši vodeni transpersonalni hipnozi, v katerih so vljučene posebne tehnike, ki vam omogočijo dostop do resničnega Jaza. S tem boste pripravljeni na nadaljnjo povezavo z višjo, vseobsegajočo zavestjo.

Presežite omejitve svoje osebnosti (ega) ter sprostite ustvarjalno energijo za uresničevanje vaših duhovnih potencialov.

Termini:

1. Srečanje: 21. 9. od 17:30 do 21:30

2. Srečanje:  28.9. od 17.30 do 21:30

 Lokacija:

Srečanja se bodo izvedla v Tehnološkem parku na Brdu v Ljubljani.

  

Cena: 

Udeležba na obeh delavnicah: 150€ 

Delavnica poteka v majhni skupini, pod vodstvom hipnoterapevtke in regresoterapevtke Asje Širovnik.

Prijave na delavnico se sprejemajo po elektronski pošti info@sirovnikinstitute.com. Število udeležencev je omejeno, saj bo vsak deležen pozornosti in usmeritve. Informacije o točnem naslovu delavnice dobite ob potrjeni prijavi.

Pridružite se nam in spoznali boste moč vaše podzavesti ter se naučili sodelovati z resničnim ustvarjalcem vašega življenja!

 Lep pozdrav

 Asja Širovnik


 

“Nebesa so odločitev, ki jo moramo sami sprejeti«.

Tečaj Čudežev