VABILO NA DELAVNICE "MEDITACIJE, SPROŠČANJA IN HIPNOZE ZA VIŠJO KVALITETO ŽIVLJENJA"

 

Ciklus »Meditacije, sproščanja in hipnoze« je namenjen vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja, ter si vzeti čas zase, v katerem se orientiramo na čutno izkušnjo notranjega miru in povezanosti z višjim Jazom. Ko smo v centru svoje Duše smo  bližje cilju našega Višjega Jaza, ki nam omogoči zaživeti polno, svetlo in srečno življenje!

Um si ne more pomagati da se ne bi šril, saj je to njegova narava. Ustvarjeni smo bili zato, da izžarevamo samo čisto svetlobo. Vse kar ni čista svetloba, bo odstranjeno. Morda je na trenutke neudobno, a je neizpodbitno, to kar se nam dogaja je proces evolucije. Držite se svojega notranjega kompasa, energije se premikajo in očiščujejejo vsak trenutek. Bodite pozorni, prisotni. Prebujamo se v svoj resnični Jaz. Smo resnična Ljubezen in Svetloba! Vse temno, vsi strahovi, vsi občutki krivde, manjvrednosti in nezadostnosti  so sedaj pod vprašalnikom. Višja Inteligenca jih redefinira. Mi smo del mogočne naravne sile, učimo se uporabljati svoj um, ki se širi v Resnico in Večnost, ter opazujemo rezultate teh premikov zavesti. Živeti v svetlobi in brezčasju nikoli ni dolgočasno, saj se vedno vse menja, postaja novo in živo. Resnica nas osvobaja. Ne oklenite se ničesar in presnečeni boste!

Ko sodelujemo s svojo podzavestjo imamo več energije, smo bolj motivirani, bolj samozavestni in bolj uspešni pri svojih podvigih. Znotraj naše podzavesti se nahaja mogočna sila, ki nam lahko omogoči da z lahkoto stopimo naprej po začrtani poti in realiziramo svoje želje in cilje.

Ciklus delavnic obsega 2 zaporedni srečanji. Vsako srečanje vsebuje vodene hipnoze in tehnike za samohipnozo (in nekaj dodatnih »domačih nalog«).

1. srečanje: Osnove hipnotičnega transa, meditacije, samohipnoze in vodene hipnoze.

2. srečanje: Vodena hipnoza za motivacijo, uspešnost in manifestacijo ciljev. Pogoji za uspešno vstavljanje sugestij, delo s podzavestnimi saboterji. 


 Termini:

1. Srečanje: ob 25.5 od 17:30 do 21:30

2. Srečanje:  ob 31.5. od17.30 do 21:30

 

Prijave na delavnico se sprejemajo po elektronski pošti info@sirovnikinstitute.com. Število udeležencev je omejeno, saj bo vsak deležen pozornosti in usmeritve. Informacije o točnem naslovu delavnice dobite ob potrjeni prijavi.

Pridružite se nam in spoznali boste čudovito bitje, ki komaj čaka da stopi v vaše življenje: SVOJ RESNIČNI JAZ!

 

Lep pozdrav

 

 

Asja Širovnik Moškon