Regresija / Progresija

LBL (Life Between Lives Therapy) Regresija življenja med življenji

Kdo smo? Zakaj smo tu? Od kod prihajamo? In kam gremo? Kdo so moje sorodne duše in moji vodniki? Ali obstaja življenje po smrti? Si predstavljate, da bi odgovore na ta, kot človeštvo stara vprašanja poiskali kar znotraj sebe?

Oglejet si Video o Regresiji del1 - KLIKNI TUKAJ
Oglejet si Video o Regresiji del2 - KLIKNI TUKAJ

Ta večna vprašanja si zastavimo v trenutkih velikih življenjskih sprememb ali po nekaterih pretresljivih dogodkih, kot so nesreča, bolezen, izguba, ali pa po nenavadnih doživetjih, kot so vrhunec notranje rasti, premik zavesti na višjo raven in razodetje paranormalnih pojavov. Tovrstne življenjske situacije nas lahko napotijo k iskanju višjega smisla v svojem obstoju. Lahko pa se že na podzavestni ravni ves čas zavedamo globljega pomena, ki nas kliče, da bi se »zbudili« iz sna amnezije ter si priklicali v spomin svoj resnični jaz, ki nas spomni na naš resnični življenjski namen. Zavemo se, kdo smo in zakaj smo tukaj. Dobimo močnejši fokus in zagon, da dosežemo maksimalni potencial svojega jaza. Ne tavamo več v življenju izgubljeni in odsotni, brez cilja in pravega znanja o sebi. Ko se odkrijemo, v celoti zavladamo nad sabo in svojo usodo.

Vedno več ljudi se odloča za obisk duhovnih regresij, saj nam omogočajo direktno povezavo z našo Dušo oziroma izvorno esenco nas samih. Preko nje pridobivamo znanja in informacije, ki prihajajo direktno iz našega središča super zavesti.

LBL-SPRITUALNA REGRESIJA V SVET DUŠ
Življenja med Življenji ali LBL terapije nam omogočijo, da vstopimo v stanje super zavesti od koder vstopimo skozi portal Večnosti in se povežemo z svojim nesmrtnim Jazom.

Metoda Življenja med Življenji (LBL) vključuje napredno tehniko, s pomočjo katere dosežemo stanje izredno globokega hipnotičnega transa, ki mu pravimo theta trans. Značilnost tega hipnotičnega transa je, da nam omogoči dostop do spominov, ki jih je naša duša izkušala na svoji poti bivanja. V budnem stanju večinoma nimamo dostopa do teh skritih spominov, s pomočjo globine theta transa pa se lahko z njimi povežemo, jih odkrijemo in spremenimo.

Spust skozi dimenzije časa se prične z povezavo psihe, oziroma našo resnično identiteto, ki nam omogoči aktivacijo globokih spominskih centrov, od koder nato potujemo v dimenzije prejšnjih življenj, z namenom da se od tod dvignemo v dimenzijo Večnosti, ali domovanja Duše.

V tem prečudovitem ljubečem in čarobnem dvigu iz zemeljskega življenja, v posmrtni večni kraj in bivališče Duš, se naša zavest poenotena z zavestjo Duše, napoti do vhoda v svet, ki ga od vekomaj imenujemo Nebesa; kraj kjer nas prevzame veličina lepote, ljubeznivosti in svetlobe Božanskega. Tukaj izkusimo čudež vsega kar smo in se poenotimo z visoko vibracijo Resničnosti.

Znotraj zavesti svoje Duše, lahko vidimo celoten vzorec lastnega evolucijskega in karmičnega razvoja, ki je nastal preko izjemno dolgega časovnega obdobja. Tako spoznamo zakaj smo izbrali določeno življenje in telo, ter kateri življenjski namen naj bi uresničili v tem življenju in morda celo v naslednjih življenjih. V trans stanju se nam razkrijejo globlji vpogledi v našo usodo, življenjsko in dušno poslanstvo ter pot, ki jo naj bi opravili in odgovore na vprašanja kot so: Kdo sem? Zakaj sem tu? Od kod prihajam? In Kam grem?

Ponavadi se na tej točki osebno povežemo z osebnimi učitelji znanimi kot Duhovni Vodniki. Ta ljubeča modra bitja, ki so vsak trenutek v povezavi z nami, nam vedno pomagajo, navdihujejo in vodijo. Resnična in intimna povezava z našimi vodniki in celo Svetom Modrcev, ima tudi zdraviteljske in transformacijske učinke na našo Dušo, kot na našo zemeljsko osebnost. Razsežnost pozitivnih učinkov teh povezav in srečanj je enormna, kasneje v življenju pa ta nova zavest in izkušnja ustvari povezave v zavestnem stanju in spodbuja transcendentalno zavedanje osebnega odnosa z Višjo silo.

LBL terapije so izredno globoke, intenzivne in imajo moč, da korenito spremenijo življenje, zato je običajno da se jim posveti posebna pozornost, tako z strani terapevta kot klienta. Lahko traja tudi do 4 ure, in zahtevajo globoka stanja sproščenega hipnotičnega transa, kar pa pomeni, da sta zaupanje in dobra komunikacija med terapevtom in klientom izrednega pomena. Klienti se lahko pripravijo za svojo LBL izkušnjo tako, da si preberejo obe knjigi od Dr. Michaela Newtna, vendar to ni nujno potrebno.

Odkritja Dr. Michaela Newtna, ustanovitelja tega procesa in avtorja Usode Duš in Potovanja Duš, svetovno uspešnih knjig predstavljajo 7.000 primerov osebnih terapij preko trideset letnega obdobja. Njegove stranke in stranke njegovih učiteljev poročajo o neverjetnih učinkih ne glede na vero, filozofijo in nacionalnost oseb.

Kako se pripravimo na LBL Življenje med Življenji terapijo
Najbolj uspešne LBL terapije so tiste, kjer so klienti predhodno že doživeli Regresijo v Prejšnja Življenja, saj delo z theta transom zahteva globoka stanja sproščenosti in sposobnost, da se zavestni um usede na zadnji sedež, ter v ozadju opazuje in interpretira LBL izkušnjo in regresijo. Stanja sproščenosti in globokega transa pa so že doživeta v Regresijah v Prejšnja Življenja, in tako je LBL regresija bolj naravna za naš um. Še bolj podrobno pa se lahko informirate na Newton Institute Spletni strani, kjer v Angleškem jeziku dobite vse dodatne informacije o poteku LBL terapij, ter kako se pripraviti na njih: kliknite: Newton Institute LBL terapije

REGRESIJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA (PLP-PLR)
Reinkarnacija je naravni fenomen, ki ga že tisočletja priznavajo kulture po celem svetu. Živimo v času ko se je z pomočjo primernih hipno terapevtskih metod možno povezati z spomini naše Duše v katerih se nahaja celoten spekter vseh naših prejšnjih inkarnacij. Duša ima neskončno datoteko spominov iz vseh svojih inkarnacij, in ko dosežemo primerno globino transa se ti spomini odprejo našem zavestnem umu. V svoji inteligenci transcendentalnega razumevanja pa nas Duša popelje prav v tista življenja in spomine, ki so v dani življenjski situaciji za nas najbolj pomembna, in iz katerih lahko največ pridobimo.

Na ta način doživimo osebno potovanje v prejšnje življenje. Izkušnje, ki si jih je Duša pridobila v inkarnaciji prejšnjega življenja, so lahko podoživete kot pretekli spomini, čustva in senzacije ali pa jih lahko doživimo kot nepristranski opazovalec. Pri tem pa ne gre samo za ponovno podoživljanje prejšnjih življenj; fokus je predvsem na lekcijah, ki se ji je duša naučila. Tako dobimo uvid v svoje življenjske situacije, ki jih imamo v tem življenju, lahko razumemo konstelacijo, ter dinamiko naših odnosov in pa zakaj nas obremenjujemo ponavljajoči se vzorci, ki jih imenujemo karma.

Lepota te terapije ne samo, da osvobodi nas in našega duha, temveč spremeni naš odnos do nas samih, naše usode življenja in smrti, saj slednja nič več ne pomeni konec temveč le nadaljevanje v večnosti.

Terapija Prejšnjega Življenja je učinkovita pri:
• Odkrivanju karmičnih vzorcev in povezav.
• Očiščevanju Duševnih in psihičnih ovir iz preteklosti.
• Integraciji novih uvidov v naše življenjske zaplete in razreševanju le teh.
• Odkrivanju in integraciji naših znanj in talentov.
• Odkrivanju namena v tem življenju.
• Pridobljeno znanje in navdih nas motivirata da zaživimo svoj življenjski  namen.
• Živeti iz centra svojega Jaza.
• Izgradnji in integraciji sebe v srečno, zdravo, optimistično in celostno osebnost, ki deluje iz
inteligence notranjega vodstva.

Vabim vas, da se mi pridružite pri odkrivanju vašega resničnega potovanja.