Hipnoterapevtka ASJA ŠIROVNIK, dipl. adv. hyp. psy.
Asja Širovnik je univerzitetno izobražena na področju svetovne literature, iz katere je diplomirala Magna Cum Laude na Suffolk University v Bostonu (ZDA). Po končani diplomi je že pri 23 letih skupaj s sestro Barbaro nadaljevala študij za pridobitev magisterija psihoanalize na Boston Graduate School Psychoanalysis, kjer sta sestri kot najmlajši učenki poglabljali svoje znanje o človeški psihi in podzavesti. Njuna odkritja so že takrat profesorji označili kot avantgardna in ju spodbujali k nadaljnjim raziskavam. Nezadovoljni z absolutističnim freudovskim pristopom in dolgotrajnimi terapijami sta iskali hitre in učinkovitejše dostope do podzavesti ter možnosti hitrejše ozdravitve. Takrat sta odkrili, da v isti ulici, nekaj sto metrov od njune fakultete, zdravi odvisnosti slavni »nori Rus« Yefim Shubentsov, o katerem sta že prej veliko slišali. Njegova dela so na meji čudežev, znan pa je tudi po tem, da je ozdravil veliko slavnih hollywoodskih zvezdnikov in politikov. Med hladno vojno je živel in delal v Rusiji, vodil raziskave na Pavlovem inštitutu, nato pa prek Rima pobegnil v ZDA, kjer je postal zelo slaven. Dela z magnetskimi biopolji, hkrati pa uporablja hipnozo – in briše misli odvisnosti. Ko sta ga osebno spoznali in uspešno opustili potrebo po kajenju cigaret, sta bili pretreseni nad novim odkritjem.
Moč podzavesti je postala zlata nit njunih raziskav. Nato je Asja nekaj let po tem potrdila hitro in učinkovito pot reševanja težav na drugem koncu sveta, na Novi Zelandiji, kjer je odkrila moč hipnoterapije. Diplomirala je v Aucklandu in pridobila naziv dipl. »advanced hypnotherapist«, s čimer se je začela njena pot uspešnega, hitrega in učinkovitega odpravljanja človeških problemov, po čemer je tudi zaslovela. Asja se je konec leta 2010 vrnila v Evropo, kjer je svoje zdravilne sposobnosti razvila v globlje dimenzije. V teh prostorih se je hitro razvedelo za njene zdraviteljske sposobnosti, na katerih danes Asja gradi svoje znanje, v globlje in višje sfere, da bi tako olajšala življenje ljudem. V tej nadgradnji je vključen pristop celostnih terapij in najmodernejših metod v kombinaciji z inovativnimi znanstvenimi pristopi. Ozdravljene stranke se namreč k Asji vračajo, saj jih zaradi učinkovitosti metod zanima, kaj vse še lahko dosežejo v svojem življenju. Tako nadgradnjo ljudem tudi ponujamo.
Metode in tehnike v procesu terapij:
 • klasična hipnoterapija,
 • napredna hipnoterapija,
 • transpersonalna hipnoterapija,
 • transcendentalna hipnoterpija,
 • osnovni psihoanalitični pristop,
 • temeljno znanje in spretnosti svetovanja,
 • nevrolingvistično programiranje.
Nadgradnja/Izobrazba 2011/2012:

 

 • Asja je maja 2011 opravila izobraževalni seminar pri Dr. Eric Pearlu. Njegovo delo bazira na najnovejši metodi kvantne fizike in energetskega zdravljenja iz ZDA, urjenje, ki ga je Asja uspešno opravila ter tako postala »Certified Practitioner and Healer«, s čimer po prinicipih Ponovne Povezave (www.thereconnection.com) sedaj izboljšuje človeška življenja. Tako se ji energija ponovne povezave čudovito in učinkovito prepleta z njenim delom. To pomeni, da se v med terapijami aktivirajo nove energetske povezave z univerzumom (Izvirom) ter tako omogočajo pretok energije, svetlobe in informacij, ki ponovno povezujejo verige DNK in tako vključijo ter aktivirajo strune vzporednih svetov, ki zdravijo. Znanstveniki v ZDA še vedno raziskujejo njihovo delovanje; na podlagi fizičnih dokazov pa so prišli do ugotovitev, da zagotovo delujejo. Te edinstvene ravni vibracij in frekvenc omogočajo zdravljenje na vseh nivojih našega bitja in bivanja, istočasno pa spodbujajo naš evolucijski razvoj.
 • Avgusta 2011 je v Hamburgu Asja sodelovala na specializaciji na področju regresivne terapije prejšnjih življenj. Tovrstna terapija omogoči povezavo z širšim spketrom naših osebnosti, znanja in zavesti, ob enem pa spodbuja čiščenje karmičnih vezi in vzorcev, ter tako osvobaja posameznikovo življenjsko pot.
 • Oktobra 2011pa se je v San Franciscu Asja udeležila najbolj napredne stopnje v regresivni terapiji posmrtnih življenj. Med svojim urjenjem je Asja na Newtonovem Inštitutu osebno spoznala avtorja mednarodnih uspešnic Potovanja duš in Usode duš, Dr.Michaela Newtona, ki je bil navdušen nad njenim delom, učinkovitostjo in talentom. Spodbudil jo je k nadaljevanju svojega dela in poudaril, kako pomembno je, da Asja deluje na področju Balkana, kjer je trenutno prva in edina, ki predstavlja njegovo delo. Počaščena in opogumljena s pohvalami, se je Asja povezala s kolegi s tega področja, s katerimi že sodeluje pri novih projektih.
 • 2012 : V ZDA je Asja v procesu pridobitve magisterija in doktorata iz transpersonalne psihologije in svetovanja ter tudi pridobiva še doktorat metafizične znanosti, katere znanje implementira v svoje najnovejše terapevtske metode.