Vabilo na delavnico SAMOHIPNOZA, SPROŠČANJA IN MEDITACIJE ZA VEČJO MOTIVACIJO IN VIŠJO KVALITETO ŽIVLJENJA

Ciklus »Samohipnoza,sproščanja in meditacije za večjo motivacijo in višjo kvaliteto življenja« je namenjen vsem, ki želite izstopiti iz začaranega kroga tempa življenja, ter si vzeti čas zase in spoznati moč vaše podzavesti.

Ko sodelujemo s svojo podzavestjo imamo več energije, smo bolj motivirani, bolj samozavestni in bolj uspešni pri svojih podvigih. Znotraj naše podzavesti se nahaja mogočna sila, ki nam lahko omogoči da z lahkoto stopimo naprej po začrtani poti in realiziramo svoje želje in cilje.

Program delavnic obsega 2 zaporedni srečanji. Vsako srečanje vsebuje vodene hipnoze in tehnike za samohipnozo (in nekaj dodatnih »domačih nalog«). 

1. srečanje: Osnove hipnotičnega transa, meditacije, samohipnoze in vodene hipnoze.

2. srečanje: Vodena hipnoza za motivacijo, uspešnost in manifestacijo ciljev. Pogoji za uspešno vstavljanje sugestij, delo s podzavestnimi saboterji. 

 

 Termini:

1. Srečanje:  24 maj od 17:30 do 21:30

2. Srečanje:   31 maj od 17.30 do 21:30

 

 Lokacija:

Srečanja se bodo izvedla v Tehnološkem parku na Brdu v Ljubljani.

  

Cena: 

Udeležba na obeh delavnicah: 150€ 

Delavnica poteka v majhni skupini, pod vodstvom hipnoterapevtke in regresoterapevtke Asje Širovnik.

Prijave na delavnico se sprejemajo po elektronski pošti info@sirovnikinstitute.com. Število udeležencev je omejeno, saj bo vsak deležen pozornosti in usmeritve. Informacije o točnem naslovu delavnice dobite ob potrjeni prijavi.

Pridružite se nam in spoznali boste moč vaše podzavesti ter se naučili sodelovati z resničnim ustvarjalcem vašega življenja!

 Lep pozdrav

 

Asja Širovnik Moškon